KAYSERİ KOCASİNAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KARNE MESAJI

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KARNE MESAJI

Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler, sevgili öğrenciler;

2018-2019 eğitim öğretim yılını bugün yaptığımız karne töreni ile sonlandırdık. Bu yılki eğitim öğretim sürecinin sonlanması yeni bir sürecin de başlangıcı anlamına taşımaktadır. İnanıyorum ki siz öğrencilerimiz bu eğitim-öğretim yılının sonunda kendinizi muhasebe etme ve yeni bir başlangıç yapma şansını yakalayacaksınız. Bu sayede önümüzdeki eğitim-öğretim yılına daha dinamik başlayacak ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacaksınız.

Uzun bir tatil dönemine giriyoruz. Bu dönemde elbette ki bütün bir yılın yorgunluğunu üzerimizden atacağız. Bu bizim en doğal hakkımız. Ancak unutmayalım ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinleyebiliriz. Bunun için tatil süresince sınavlarda çokca kullanacağınız okuduğunuzu anlama kabiliyetinizi geliştirmek için  ilginize göre kitaplar okuyabilirsiniz.

Değerli veliler, sizler de öğrencilerimizin akademik başarısının artırılması noktasında onlara destek olarak yardımcı olabilirsiniz.Ayrıca çocuklarımızın karnelerindeki düşük notlardan dolayı çocuklarınızın özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınınız. 

 

Son olarak ben değerli meslektaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü öğretmenlerimiz sisteminin en güçlü bileşeni olarak bir yıl boyunca gösterdikleri fedakâr çabalarla yavrularımızın vatanımıza, milletimize hayırlı bir nesil olması için gayret gösterdiler. Tatil boyunca dinlenmek meslektaşlarımın da en doğal hakkıdır.


Sözlerime son verirken hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyor 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğimiz bugünde hepinize sağlıklı, huzurlu bir tatil dönemi diliyorum.

 

                                                                                                                                                                                                                        Yaşar ÖZTÜRK

                                                                                                                                                                                                               İlçe Milli Eğitimi Müdürü

Sahabiye Mahallesi Alparslan Caddesi No 44 Kocasinan/KAYSERİ - 0352 339 73 74

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.