KAYSERİ KOCASİNAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

   Değerli öğretmenlerimiz, sayın veliler sevgili öğrenciler, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında, yeni bir başlangıcın heyecanını birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, her başlangıç yeni bir umuttur. Her umut; yeni girişimleri, yeni beklentileri ve özünde yeni bir canlılığı da birlikte getirir.

     Eğitimin amacı; bilgileri vermenin yanında, sizleri hayata hazırlamaktır.

   Amacımız; yurdunu, ulusunu seven , insan sevgisi ve çağdaş uygarlık düzeyine yetişme isteğiyle dolu, duyarlı,  bireyler yetiştirmektir.

     Çünkü gelecek sizlersiniz.

    Başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Öğrencilerimize zihin açıklığı temenni ediyorum. Özverili bir şekilde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, daima görevinin başında, öğrencilerinin hizmetinde olan öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Tüm eğitim camiamızın yeni dönemi hayırlı olsun. Bu dönemin öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimiz adına daha başarılı geçmesini temenni ediyorum.

 

 

                                                                                                                        Yaşar ÖZTÜRK

                                                                                                                 İlçe Milli Eğitim Müdürü

Sahabiye Mahallesi Alparslan Caddesi No 44 Kocasinan/KAYSERİ - 0352 339 73 74

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.