KAYSERİ KOCASİNAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının Sona Ermesi Nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdür V. Sayın Adnan GÖLLÜOĞLU Bir Mesaj Yayımladı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının Sona Ermesi Nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdür V. Sayın Adnan GÖLLÜOĞLU Bir Mesaj Yayımladı

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler;

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı karnelerin alınmasıyla sona erecek, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir yıl boyunca ortaya koydukları emeklerin karşılığını almış olarak tatil dönemine gireceklerdir.

Sevgili Öğrencilerimizçok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçirin elbette ancak kendinize okul dışında öğrenme fırsatları da oluşturun. Sizler, ülkemizin yarınlarısınız, geleceğe sizler yön vereceksiniz. Bu yüzden tatilde daha çok kitap okuyun, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılın. Yaparak ve severek öğrenmeyi ilke edinerek ilgi alanlarınızın kapısını çalın, buna göre kendinizi geliştirin. Kişisel ve sosyal gelişim ancak bunlar sayesinde tamamlanır. Ayrıca not kaygısı olmadan sanatın, edebiyatın ve sporun zevkine varmak çok değerlidir.

Eğitim Hikâyemizin Başkahramanları Öğretmenlerimiz, ´İnsan, insanın gölgesinde yetişir.´ derler. Genç nesil sizin gölgenizde yetişiyor, onlara yeni ufuklar açıyorsunuz. Ruhuna dokunduğunuz her öğrenci, yarın gönüller inşa edecektir. Yarınlarımızın mimarı siz öğretmenlerimizle geleceğimizi inşa etmek ve daha güzel bir gelecek için yan yana yürümekten onur duyduğumu ifade ediyor; verdiğiniz emekler için sizlere teşekkür ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz, çocuklarımızın alacakları karneler hepimizin karnesidir. Başarı karnelerde yer alan notlardan ibaret görülmemelidir. Çocuğun yaz tatili döneminde dinlenmesi, eğlenmesi de gerekmektedir. Çocuklarımızla neşeyle, sevgiyle birlikte vakit geçirmeniz, onların içindeki potansiyeli de ortaya çıkaracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle 17-18 Haziran 2023 tarihinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor,ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.

 

Adnan GÖLLÜOĞLU

İlçe Milli Eğitim Müdür V.

Sahabiye Mahallesi Alparslan Caddesi No 44 Kocasinan/KAYSERİ - 0352 339 73 74

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.